Google Marketing Platform

We ondersteunen je inzet van GoogleMarketing platform bij het plannen van je campagnes. Display, video én custom formaten om (near) native content te leveren.

Neem contact op via info@basetree.nl

Google AdManager / DFP

Ons bedrijf biedt uitgebreide ondersteuning en consultancy voor het gebruik van Google Admanager / DFP. Met jarenlange ervaring in het implementeren, beheren en optimaliseren van campagnes in Admanager helpen wij je bij het opstellen van effectieve strategieën, het creëren van aantrekkelijke advertenties en het analyseren van prestatiegegevens.

Onze diensten omvatten ook technische ondersteuning, zoals het opzetten van tracking, het integreren van Admanager met de website en het oplossen van eventuele problemen. Dankzij onze hulp bent je de volledige potentie van Admanager benutten en kun je jouw ROI verhogen.

DV360

Voor Google’s DV360 bieden we professioneel beheer en ondersteuning en consultancy voor het gebruik van deze krachtige tool. Ook hier kunnen wij je helpen bij het opstellen van effectieve strategieën, het opzetten en beheren van campagnes, het analyseren van prestatiegegevens en het optimaliseren van campagnes.. Wij bieden hierbij ook technische ondersteuning, zoals het opzetten van tracking en het oplossen van eventuele problemen.

Wij zorgen ervoor dat uw campagnes altijd up-to-date zijn en dat u het maximale rendement haalt uit uw investering.

Google AdWords

Voor Google AdWords brengen we je graag in contact met gepecialiseerde – Google certified – AdWords specialisten. We helpen je uiteraard met planning en plek in de marketingmix.

Neem contact op via info@basetree.nl